Pakovanje stvari u kutije

Kutije za selidbe su jedan od neizostavnih alata čijom se upotrebom umanjuje rizik od oštećenja stvari i nameštaja prilikom transporta.

Agencija BEOPREVOZ nudi uslugu pakovanja Vašeg kompletnog pokućstva u namenske-specijalizovane kartonske kutije za selidbe.

Svaka spakovana kutija se propisno označava iz prostog razloga da ne bi došlo do zabune prilikom selidbe stvari i nameštaja.

Za svaku prostoriju koriste se posebne kutije za selidbe

Za različite tipove soba i prostorija koriste se tačno definisani tipovi kutija. Primera radi, odeća se pakuje u kutije većeg gabarita, dok se knjige i druge teže stvari pakuju u manje kutije.

Kuhinje se pakuju u kutije sa takozvanim “saćem”, zbog kojeg ove kutije predstavljaju pravi instrument za bezbednost i sigurnost prilikom transporta. Kada je reč o prevenciji lomljenja i oštećivanja nameštaja i drugih elemenata i stvari prilikom transporta, specijalne kutije za pakovanje su najpogodnije rešenje.

Demontaža i montaža stvari pre pakovanja u kutije za selidbe

Ponekada je pre pakovanja stvari i nameštaja u kutije neophodno izvršiti demontažu istih, nakon čega se svaki element posebno može zaštititi, a zatim i propisno upakovati u kutije za selidbe. Tako upakovani i zaštićeni elementi se mogu transportovatni bez ikakve bojazni da će biti oštećeni, a nakon istovara elementi se lako mogu montirati i tako vratiti u prethodno stanje, stanje u kojem su bili pre demontaže.

Neobičan, kabast i težak nameštaj i stvari – Kako transportovati?

Ukoliko u svom stanu, kući, ili poslovnom prostoru imate neobične, teške i kabaste predmete za koje niste sigurni kako bi se mogli transportovati, da li zbog svoje težine, veličine ili oblika, pozovite nas ili nas kontaktirajte emailom, a mi ćemo u najkraćem mogućem roku naći rešenje za transport problematičnog predmeta.

Izračunajte cenu selidbe

    Upišite tačan rezultat - ovo je neophodno radi zaštite od spama