PREVOZ NAMEŠTAJA I SELIDBE

Prevoz nameštaja je osnovni domen delovanja firme BEOPREVOZ. Sa nama možete da prevezete i preselite sav svoj nameštaj. Ormani, vitrine, fiokari, klub stolovi, obični stolovi, TV komode, kreveti, kuhinjski elementi, ali i šporeti, frižideri i druga bela tehnika, kućni aparati i ostali inventar mogu biti brzo i bezbedno preseljeni na lokaciju po vašoj želji.

Firmu za selidbe “BEOPREVOZ” izgradio je fantastičan tim montažera, pomoćnih radnika i vozača sa višedecenijskim iskustvom u industriji selidbi.

Ako vam je potreban neko ko će da vam obavi:

  • prevoz nameštaja stvari i inventara;
  • prevoz stvari kombijem;
  • selidbu u inostranstvo ili iz inostranstva;
  • selidbu klavira, pianina, bilijarskog stola i sl.;
  • pakovanje stvari u kutije;
  • demontažu i montažu nameštaja;
  • prenošenje stvari po spratovima;

znajte da BEOPREVOZ može da odgovori na svaku navedenu stavku i obavi taj posao na pravi način, kroz minimizaciju rizika i korišćenjem pouzdanih metoda prenošenja, zaštite i transporta.

Da ne biste doživljavali bespotrebne stresove i nervozu koje selidbe sa sobom neminovno nose, predlažemo vam da u izaberete selidbu po sistemu ključ u ruke. U tom slučaju selidba je za vas maltene gotova. Mi radimo sve. Bukvalno ne morate ništa da dirate. OK. Sklonite svoje dragocenosti i tako neke stvarčice koje ne želite da mi pakujemo, a nama ostavite da sve ostalo spakujemo u kutije, demontiramo i zaštitimo nameštaj, prenesemo i transportujemo. Naravno, i da uradimo to sve još jednom, samo ovog puta unazad. Da prenesemo stvari do novog objekta, sklopimo nameštaj i postavimo ga na mesto koje ste odredili, raspakujemo kutije i sve vratimo na svoje mesto, u svoju fioku, plakar, komodu, biblioteku.

Besplatna procena selidbe

Saznajte tačnu cenu prevoza nameštaja.

Prenošenje teškog i komadnog nameštaja

Kada treba preneti neki predmet koji nije moguće demontirati, koji je težak i golomazan i mora se nositi u komadu, tada nastupaju specijalne gurtne za prenošenje. U zavisnosti od oblika i težine predmeta naši momci u parovima navlače gurtne, podbacuju ih ispod predmeta, podižu predmet i po potrebi ga navode kroz uske prolaze i preko stepeništa.

Korišćenjem ovih specijalnih gurtni omogućava se prebacivanje snage potrebne za držanje sa ruku na leđa i noge, koje su za razliku od ruku dosta jače i izdržljivije. Na taj način naši pomoćni radnici mogu da bezbedno podignu i prenesu predmete teške po 500, 600, pa i 700 kilograma.

Skladištenje nameštaja

Ako ste se slučajno našli u nezgodoj situaciji i potrebno vam je mesto gde biste na određeno vreme čuvali svoj nameštaj i stvari, BEOPREVOZ vam može ponuditi uslugu skladištenja nameštaja.

Nije retkost da se ljudi nađu u začaranom krugu rokova. Rokovi za iseljenje nekada nastupe pre rokova za renoviranje i adaptaciju, zbog čega se posledično dešava i to da neko nema drugo rešenje osim da pronađe mesto na koje može privremeno da skladišti svoje stvari i nameštaj.

BEOPREVOZ ima čisto i suvo skladište u Beogradu u kojem vaši stvari mogu biti onoliko koliko vi budete želi, a kada se steknu uslovi za preseljenje, sve vaše stvari možemo dovesti i preneti ih do vašeg novog stana ili lokala.

Pošaljite zahtev za BESPLATNU procenu selidbe (sa skladištenjem ili bez skladištenja stvari i nameštaja) i mi ćemo vam ubrzo odgovoriti.