BEOPREVOZ

Malo o našoj firmi i

O NAMA

Višedecenijsko iskustvo u oblasti transporta i selidbi predstavljalo je glavni pokretač i okidač za osnivanje firme za selidbe BEOPREVOZ. Sa iskustvom dugim i po 15 godina koje su neki od nas imali u trenutku osnivanja 2012. godine, BEOPREVOZ predstavlja firmu čiji neki zaposleni danas imaju čak i po 20 i 25 godina iskustva. BEOPREVOZ u svom timu ima uskospecijalizovane radnike koji obavljaju važne zadatke kao što su pakovnje stvari, zaštita nameštaja, prenošenje nameštaja, motaža i demontaža nameštaja, magacionerski poslovi, vožnja teretnih vozila, upravljanje specijalizovanim mašinama i administracija.

Besplatna procena selidbe

Saznajte tačnu cenu vaše selidbe.

Od prvog dana osnivanja firme zadovoljili smo potrebe svakog klijenta uz uvažavanje najviših kriterijuma poštovanja. Svako ko se bavi privatnim biznisom zna da je nemoguće zdravo i dugoročno voditi biznis ako taj element izostane.

Zato je naša omiljena krilatica jedna jako poznata narodna umotvorina, a ona glasi:

Ako drugog poštuješ, za sebe ne brini

Tako i radimo. To je naš moto, ali i koncept kojim godinama uspešno gradimo karijeru.

Ako bismo bili prinuđeni da istaknemo samo jednu usko-specijalizovanu uslugu iz spektra našeg delokruga, to bi onda definitivno bila usluga

Selidbe klavira i teških tereta

Naša ekipa pomoćnih radnika nije sastavljena juče. Nju čine heroji sa ozbiljnim iskustvom koji su zajedničkim naporima po spratovima uspešno prenosili predmete teške i po 500, 600 i 700 kilograma. Preneli su stotine koncertnih i polukoncertnih klavira i pianina, više desetina bilijarskih stolova, razne metalne konstrukcije i ko zna šta još. Ima tu i ozbiljnih operatera građevinskim mašinama čije su veštine doprinele selidbama velikih tovra. Prenošene su kuće od građevinskih kontejnera, razni građevinski materijali koji su ponekad bili i jako velikih dužina. Jako puno rizičnih situacija i ozbiljnih poduhvata je realizovano. To je naša biografija. To je naša prošlost, sadašnjost i budućnost.

Ako i vama treba selidba neobičnog, teškog i svakom smislu glomaznog predmeta, ukažite nam poverenje. Selidbe teških tereta su naša specijalnost.

Selidbe BEOPREVOZ.

Besplatna procena selidbe

Popunite sva polja i recite nam šta sve treba da se preseli kako bismo napravili preciznu procenu.    Upišite tačan rezultat - ovo je neophodno radi zaštite od spama