BEOPREVOZ

Pakovanje stvari u kutije

Pakovanje stvari u kartonske kutije za selidbe je osnovna usluga koju pružamo po sistemu ključ u ruke. Kartonske kutije su neizostavan alata čijom se upotrebom umanjuje rizik od oštećivanja stvari prilikom transporta i zgodne su za pedantno pakovanje u tovarni prostor.

Svaka spakovana kutija se propisno označava kako bi se znalo u kom paketu se nalaze koje stvari, kao i kako bi se olakšalo vraćanje stvari u komode, ormare, fioke, plakare…

Za svaku prostoriju koriste se posebne kutije za selidbe

Za različite tipove soba i prostorija koriste se tačno definisani tipovi kutija. Primera radi, odeća se pakuje u kutije većeg gabarita, dok se knjige i druge teže stvari pakuju u manje kutije.

Kuhinje se pakuju u kutije sa takozvanim “saćem”, zbog kojeg ove kutije predstavljaju pravi instrument za bezbednost i sigurnost prilikom transporta. Kada je reč o prevenciji lomljenja i oštećivanja nameštaja i drugih elemenata i stvari prilikom transporta, specijalne kutije za pakovanje su jako zgodno rešenje.

Besplatna procena selidbe

Saznajte tačnu cenu selidbe i po principu ključ u ruke.

Selidbe po sistemu ključ u ruke

Sistem ključ u ruke osmišljen je da bi vama ceo proces selidbe prošao što je jednostavnije moguće, bez muke i bez stresa. Mi nudimo kompletno rešenje da vi ne biste morali ni da razmišljate o selidbi.

Dakle, dolazimo na lokaciju, pakujemo sve stvari u kutije, demontiramo nameštaj, zaštitimo ga, prenesemo sve u tovarni prostor kamiona ili kombija, prevezemo, iznesemo, prenesemo, montiramo nameštaj i postavimo ga gde treba, vratimo sve stvari iz kutija na svoje mesto, u svoju fioku, ormar, regal, plakar. Nije li to sjajno?

Neobičan, kabast i težak nameštaj i stvari – Kako preneti?

Ako predmet selidbe treba da bude i neki glomazni, teški i neobični predmet poput bilijarskog stola, klavira, pianina, to nije nikakav problem. Imamo rešenje za sve. Rekreativno se bavimo selidbama klavira, tako da budite uvereni da će sav vaš invenar biti propisno zaštićen i bezbedno prenešen. Na vama je samo da odaberete selidbu po sistemu ključ u ruke.