Kombi selidbe u Beogradu

Kombi selidbe u Beogradu, kao i u drugim gradskim sredinama, su godinama unazad dosta popularne zbog niže cene i bolje mobilnosti kroz gusta gradska jezgra. Agencija za selidbe BEOPREVOZ sposobna je za realizaciju mnogobrojnih transportnih zahteva, bez obzira da li je reč o kombi selidbama po Beogradu, izvan Beograda ili u Beograd, ali moramo da pomenemo i to da BEOPREVOZ ima kapacitete i mogućnosti da obavlja selidbe koje nisu vezane za Beograd. Ako planirate selidbu kuće, stana, firme, lokala, garaže, glomaznih i teških stvari, imajte u vidu da je agencija BEOPREVOZ sposobna da taj zadatak obavi sa lakoćom i bez ikakvih poteškoća.

Prevoz nameštaja i generalno cela organizacije selidbe često može biti jako naporna i stresna, ali je potrebno znati da je sve to moguće izbeći ukoliko prihvatite naš predlog i odlučite se za selidbu po principu ključ u ruke. Činjenica je da selidbe po sistemu ključ u ruke jesu skuplje za razliku od same usluge transporta, ili usluge transporta sa angažovanjem pomoćnika za prenošenje stvari, ali činjenica i to da ćete gubljenje vremena i energije na pripremu selidbe moći da preusmerite na neke druge, možda za vas i važnije aktivnosti, a naročito ukoliko je vaše vreme koje ulažete u poslovne aktivnosti vrednije od vremena koje biste potrošili na jednu pripremu selidbe.

Besplatna procena kombi selidbe

Saznajte tačnu cenu selidbe kombijem.

Kombi selidbe po principu ključ u ruke

Ako se odlučite za kombi selidbu po principu ključ u ruke na vama je samo da nam izdajete direktive, dok veliki ostatak vremena možete iskoristiti na druge stvari. Mi ćemo obaviti kompletnu selidbu, od početka do kraja, a evo i kako bi to izgledalo.

Kombi selidba po sistemu ključ u ruke praktično znači da bismo mi uz uvažavanje svih vaših zahteva i instrukcija spakovali sve vaše stvari i pokućstvo u kartonske kutije sa saćem, propisno ih označiti kako bismo znali iz koje komode, plakra ili fioke su stvari, a kako bismo nakon obavljene selildbe sve te stvari vratili na svoje mesto, tamo odakle su i izvađene. Nakon što su sve stvari spakovane u kutije, naši monteri i pomoćni radnici pristupaju demontaži nameštaja, a ujedno vrše i zaštitu nameštaja PVC i puc-puc folijom, iz prostog razloga da ne bi došlo do oštećenja nameštaja prilikom prenošenja i transporta, ali i da ne bi došlo do oštećenja štokova, vrata i zidova prilikom prenošenja. Pored puc-puc i PVC folije za zaštitu vašeg nameštaja možemo koristiti i druge materijale, poput kartona, sunđera i stiropora, ukoliko vi to želite i ukoliko je predmet selidbe skupocen nameštaj. Iskustvo je pokazalo da su karton, puc-puc i PVC folija sastvim dovoljna zaštita u većini slučajeva, ali nikada ne bežimo od toga da primenimo i dodatnu zaštitu, a naročito ne onda kada nam vi na to skrenete pažnju.

Osnovne prednosti selidbe kombijem u odnosu na selidbe kamionom

  • Kao što je već pomenuto, selidbe kombijem su za razliku od selidbi kamionom znatno jeftinije iz prostog razloga jer je kombi manji potrošač goriva, a i putarine su manje.
  • Ukoliko se većina nameštaja demontira, vrlo je verovatno da u kombi mogu stati sve svari koje su predmet selidbe, zbog čega angažovanje kamiona u toj situaciji nema ekonomsku opravdanost.
  • Kombi je dosta startniji i agilniji, zbog čega se sam čin transporta brže obavlja, ali treba napomenuti i to da je mnogo zgodini za vožnju kroz uske ulice i kada je gust saobraćaj u gradskom špicu.

Faza transporta i finalizacija selidbe

Kada su sve stvari spakovane u kombi započinjemo sa fazom transporta. Prilikom odbira rute, s obzirom da smo svakodnevno na putu i imamo pouzdane informacije o stanju na putevima, uvek nastojimo da se transport obavi najkraćim putem zbog manje kilometraže, međutim putevi u Srbiji su neretko u lošem stanju, neki su i preopterećeni, pa ne izbor optimalne rute u tim situacijama i naajbolje rešenje. Naravno, ukoliko insistirate da se transport obavi određenom rutom, mi ćemo tuda i voziti.

Po dolasku na krajnju destinaciju, pristupamo prenošenju stvari i nameptaja iz kombija u objekat, obavljamo montažu nameštaja i postavljamo ga po vašim instrukcijama na željeno mesto. Počinje raspakivanje kutija i vraćanje stvari na svoje mesto, a vama samo preostaje još da uđete u svoj novi i namešten stan, kuću ili lokal. Fantastično, jel da?