BEOPREVOZ

Kamionski prevoz i selidbe sa firmom BEOPREVOZ

Kamionski prevoz za potrebe selidbi neretko može biti ekonomski opravdaniji za razliku od selidbi kombijem, koje takođe možete pronaći u našoj ponudi. Firma za selidbe BEOPREVOZ u svom voznom parku poseduje kamione raznih kategorija, a koji od kamiona je poželjno angažovati zavisi isključivo od veličine i tipa selidbe.

Manji i srednji kamioni opremljeni rampama za utovar zgodni su za selidbe stanova i firmi, dok se veliki kamioni i tegljači sa prikolicama praktikuju za selidbe teških tereta, kao što su građevinske mašine i kontejneri, industrijske mašine, razni tipovi čeličih konstrukcija, pa i za transport većih količina razne robe i drvene građe.

Ukoliko imate potrebe za transportom građevinskog materijala, kao što su pesak, šljunak, prljava rizla i slično, BEOPREVOZ može organizovati kamione koji imaju mogućnost kipovanja.

Iako imamo mogućnost i kapacitet da obavimo transport mnogobrojnih vrsti tereta, želimo istaći da su naša spacijalnost selidbe, za čije potrebe možemo angažovati i neophodan broj pomoćnih radnika čije je višedecenijsko iskustvo garant kvaliteta za pružene usluge. U našem timu imamo specijalizovane radnike za prenošenje teških predmeta sistemom gurtni, montažere, vozače, operatere građevinskim mašinama, pravnike i administrativne radnike, koji kao jedan mogu rešiti gotovo svaki transportni problem, u Srbiji i inostranstvu.

Besplatna procena prevoza kamionom

Saznajte tačnu cenu selidbe kamionskim prevozom.

Kamionski prevoz za selidbe po principu ključ u ruke

Ako planirate selidbu kuće, stana, vaše kompanije ili organizacije, BEOPREVOZ vam može ponudi da selidbu obavite tako da u istu ne morate ulagati puno vremena. To vreme možete usmeriti na bitnije aktivnosti, a naročito na one koje se tiču vaših poslovnih obaveza.

Selidbe često mogu biti jako stresne, pogotovu ako se nikada niste selili, a kako biste izbegli sve te stresne momente BEOPREVOZ vam može ponuditi da selidbu obavi po principu ključ u ruke.

Selidbe po principu ključ u ruke su svakako nešto skuplje od obične usluge transporta, ili usluge transporta sa angažovanjem naših pomoćnika za prenošenje stvari i nameštaja, ali se svakako mogu višestruko isplatiti.

Kada doneste odluku da angažujete naš kamionski prevoz i selidbu obavite po sistemu ključ u ruke, vaše jedine obaveze oko selidbe odnosiće se na izdavanje direktiva i davanje instrukcija. Poželjno je da pre selidbe izvršite generalni pretres vaših stvari i pokućstva kako biste na sigurno mesto sklonili lična dokumenta, dragocenosti i sve one stvari koje za vas imaju poseban značaj. U našem timu svi pomoćni radnici su osobe od poverenja i kredibiliteta, te ne postoji čak ni najmanja šansa da dođe do nestanka stvari. Ukoliko se dogodi da neko od naših radnika naleti na nešto što ste možda zaboravli da sklonite, istog momenta ćete biti obavešteni o tome.

Kako bi izgledala selidba kamionskim prevozom po principu ključ u ruke?

Svaki projekat pa i projekat selidbe kamionskim prevozom počinje informisanjem i detaljnim planiranjem. Cilj je da u dogovoru sa vama definišemo sve moguće faze selidbe, kao i da nam skrenete pažnju na sve one stvari koje za koje smatrate da su od važnosti za selidbu. To može biti način demontaže i montaže nekog komada nameštaja ili kako izvršiti zaštitu nekog komada nameštaja.

Kada smo obavili konsultacije i preuzeli sve instrukcije stekli su se svi uslovi da vaša selidba počne.

Na dan selidbe naš tim montera i pomoćnih radnika stupa u akciju. Prvo se obavlja faza pakovanja stvari u kartonske kutije sa saćem. Svaka kutija se obeležava kako bi se znalo odakle su stvari izvađene, a sa ciljem da bismo nakon dolaska u vaš novi objekat iste mogli da vratimo na svoje mesto.

Po završetku faze pakovanja stvari otpočinje faza demontaže nameštaja. Naš monteri će pažljivo i uz upotrebu profesionalnih alata rasklopiti svaki komad nameštaja koji je moguće rasklopiti. Pomoćni radnici će zatim obavili zaštitu puc-puc i PVC folijom i otpočeli sa prenošenjem nameštaja u kamion.

Komadni nameštaj, tj. sav komad nameštaja koji nije moguće rasklopiti prenosi se sistemom gurtni, a isti sistem se koristi ako je potrebno preneti klavir ili pianino.

Kada su sve stvari utovarene u kamion započinje prevoz nameštaja i svih vaših stvari unapred dogovorenom rutom.

Po dolasku na krajnju destinaciju otpočinje faza prenošenja nameštaja i svih stvari u vaš novi objekat. Naši monteri pristupaju montaži nameštaja, svaki komad nameštaja se odmah po montaži pozicionira na dogovoreno mesto da bi zatim otpočelo raspakivanje i vraćanje stvari iz kutija.

Projekat selidbe je završen kada je sav nameštaj montiran i postavljen tamo gde ste vi to želeli i nakon što su sve stvari iz kutija vraćene na svoje mesto.

Osnovne prednosti kamiona u odnosu na kombi

  • VEĆI TOVARNI PROSTOR
    Za razliku od kombija kamioni imaju veći tovarni prostor u koji može da stane više stvari, kao i predmeti većih dimenzija. Zbog same veličine tovarnog prostora kombi nekada i nije najbolje rešenje, jer se može desiti da nije moguće utovariti sve što je potrebno preseliti. Tada i ekonomska opravdanost kombija “pada u vodu”, jer se za preostale stvari mora organizovati druga tura. U tim situacijama je kamionski prevoz mnogo bolja opcija, jer štedi i vreme i novac.
  • RAMPA SA ULOGOM DIZALICE
    Određeni tipovi kamiona na svom zadnjem delu koji je predviđen za utovar imaju takozvane “rampe” opremljene pneumatskim sistemom koji se koristi za podizanje tereta. Ovaj sistem je često od velike koristi. Radnici ne moraju ulagati dodatnu energiju na podizanje tovara radi ubacivanja u tovarni prostor, već taj posao obavlja pneumatika.
  • RAZLIČITI TIPOVI KAMIONA ZA RAZLIČITE VRSTE TOVARA
    Postoji puno vrsta kamiona i ako bismo pravili neku podelu kamiona mogli bismo ih deliti po mnogim parametrima. Podele kamiona mogu biti po veličini, ali i po vrsti tovara za koje je kamion predviđen. Tako na primer imamo kamione za transport robe po gradskim sredinama, postoje tegljači na koje se kače dugačke prikolice i predviđeni su za transport velikih količina tovara ili vangabaritnih tovara. Takođe postoje i kiperi, odnosno kamioni sa opcijom kipovanja. Ovi kamioni imaju mogućnost da jednostavnim podizanjem prednjeg ili bočnog dela prikolice istovare sav tovar, a predviđeni su za transport građevinskog materijala, poput šljunka, peska, kamenja, prljave rizle i td. Za razliku od kamiona, kombiji nemaju sve ove mogućnosti i mahom su sličnih veličina. Postoje manji i veći kombiji, ali su te razlike zanemarljive.