BEOPREVOZ

Selidbe po sistemu ključ u ruke

Selidbe po sistemu ključ u ruke osmišljene su sa ciljem da se svim privatnim i poslovnim klijentima ponudi kompletno rešenje kroz realizaciju svih faza selidbe, tako da klijent nema potrebe da razmišlja o operativnim i logističkim potrebama, već samo treba da nam saopšti svoje želje, planove, instrukcije…

Selidbe po sistemu ključ u ruke mogu se realizovati čak i ako želite da se preselite u inostranstvo ili iz inostranstva u Srbiju.

Kao naš klijent koji se odlučio za sistem ključ u ruke treba da znate šta ta usluga podrazumeva, pa hajde da navedemo sve to:

  • Demontaža namešta
  • Pakovanje stvari i pokućstva u kartonske kutije
  • Zaštita i pakovanje nameštaja
  • Prenošenje stvari i pedantno slaganje tovara prilikom utovara
  • Transport na željenu adresu
  • Istovar i prenošenje stvari i nameštaja
  • Montaža nameštaja i postavljanje na željeno mesto
  • Raspakivanje tj. vraćanje svih stvari iz kutija na svoje mesto

Opcionalno možete izabrati kamionsku ili kombi selidbu, uslugu skladištenja nameštaja i međunarodnu selidbu po sistemu ključ u ruke, bez obzira da li se selite u inostranstvo ili iz inostranstva u Srbiju.

Želimo vam srećnu i uspešnu selidbu!

Besplatna procena selidbe

Saznajte tačnu cenu selidbe i po principu ključ u ruke.

KAMIONSKE I KOMBI SELIDBE

BEOPREVOZ u svom delokrugu usluga iz oblasti selidba pokriva veliki udeo, a ako bismo morali nekao da izvršimo podelu selidbi to bi svakako bila podela po izboru transportnog vozila. Prema ovoj podeli mogu se nabrojati dve osnovne usluge i to:

1) Kombi selidbe i
2) Kamionske selidbe

Za razliku od kamionskih, kombi selidbe su znatno jeftinije, naročito ako se transport obavlja na dužoj relaciji, a prednost im je još i ta što su kombi vozila dosta praktična i zgodnija za manevre po uskim ulicama i urbanom gradskom jezgru.

Kod kamionskih selidbi prednost je ta što postoje različite kategorije kamiona pa tako imamo male kamione, malo veće kamione, velike kamione, kamione sa opcijama kipovanja, kamione sa opcijom transporta građevisnkih mašina i opreme, tegljače sa prikolicama i td. Svi ovi kamioni pružaju rešenje za 99% transportnih problema, a moramo biti i pomalo hvalisavi i predočiti to da BEOPREVOZ ima posebnu čast što je u mogućnosti da vam ponudi sve navedene kategorije.

Nekada je teško doneti odluku da li odabrati kombi ili kamion kako se ne bi desilo da nešto ostane izvan tovarnog prostora. To je onda katastrofa. Troškovi se tada znatno mogu povećati i to je situacija koju niko ne želi. Zato je u tim situacijama najbolje da naš agen izađe na teren i izvrši uvid u obim selidbe sa ciljem pronalaženja najboljeg rešenja.

Omiljena krilatica našeg poslovanja opisana rečima narodne umotvorine

Ako drugog poštuješ, za sebe ne brini

Ukazivanjem poštovanja i nastojanjem da se svaka selidba završi uspešno, pošteno i uz neizostavno zadovoljstvo klijenta, BEOPREVOZ uspešno vodi poslovanje već više od 10 godina. Pozovite nas da se odmah dogovorimo i realizujemo selidbu.

Bez obzira da li vam je potrebna selidba po sistemu ključ u ruke ili ne, uvek možemo pored transporta organizovati i stručnu pomoć oko prenošenja stvari. Na vama je samo da odaberete opciju koja vam odgovara. Pošaljite nam zahtev za izradu BESPLATNE procene selidbe.