BEOPREVOZ

Montaža, demontaža i zaštita nameštaja

Montaža, demontaža i zaštita nameštaja, pored pakovanja stvari u kutije, spadaju u osnovni paket usluga selidbi po sistemu ključ u ruke.

Primera radi, ako morate da preselite veliki plakar, bračni ležaj, regal, biblioteku ili bilo kakav drugi glomazan i kabast komad nameštaja, koji bi se mogao razmontirati, onda je to i najbolje uraditi iz 3 prosta razloga:

  • Da ne bi došlo do oštećenja samog nemeštaja, ali i zidova, štokova, vrata, i td.;
  • Da bi se skladištilo više stvari i nameštaja u tovarni prostor kombija ili kamiona za selidbe;
  • Da bi se olakšalo prenošenje – na primer, biblioteku je lakše izneti policu po policu nego celu u komadu;

Kada je reč o zaštiti nameštaja mi u firmi BEOPREVOZ koristimo industrijske PVC i puc-puc folije za oblaganje nameštaja, a po potrebi stavljamo i dodatnu zaštitu, poput kartona sa saćem, zaštitnu ćebad i sl.

Prilikom ugovaranja selidbe po sistemu ključ u ruke, poželjno je da nam skrenete pažnju na određene komade nameštaja koji za vas imaju “posebnu vrednost” i kažete ukoliko želite da se ti komadi nameštaja dodatno zaštite.

Uslugu montaže, demontaže i zaštite nameštaja organizujemo i ukoliko je reč o međunarodnim selidbama, bez obzira da li se radi o selidbi iz inostranstva ili selidbi u inostranstvo.

Besplatna procena selidbe

Saznajte tačnu cenu selidbe i po principu ključ u ruke.

Selidbe po sistemu ključ u ruke

Selidbe po sistemu ključ u ruke predstavljaju posebnu uslugu gde mi obavljamo kompletnu selidbu umesto vas. To znači da vi ne morate da se maltretirate sa pakovanjem stvari, demontažom nameštaja, zaštitom elemenata, prenošenjem, kao i ni bilo kojim drugim poslovima, osim onih koji se odnose na davanje instrukcija i izdavanje direktiva.

Proces selidbe po sistemu ključ u ruke bi tekao ovako:

  • Nakon konsultacija sa vama naš tim pristupa pakovanju stvari iz vaših ormara, komoda, fijoka i td. Sve stvari i pokućstvo se pakuju u kartonske kutije, a svaka kutija se propisno označava kako bi se znalo odakle su koje stvari izvađene.
  • Kada su sve stvari spakovane, pristupa se demontaži i zaštiti nameštaja. Sve što može da se rasklopi se demontira, a sav komadni nameštaj koji nije moguće demontirati se obmotava puc-puc i PVC folijom, dok se po potrebi dodaju i dodatni materijali za zaštitu.
  • Nameštaj i stvari se zatim prenose do kombija ili kamiona gde se nalazi radnik koji pažljivo sve pakuje u tovatni prostor.
  • Po završetku utovara stvari pristupa se transportu do vašeg novog objekta. Pomoćni radnici pritupaju iznošenju i prenošenju stvari, monteri započinju sa montažom rasklopljenog nameštaja i poziciraju ga na mesta u objektu koja ste definisali, a zatim se prelazi i na poslednju fazu, vraćanju stvari i pokućstva iz kutija na svoje mesto.

Pakovanje stvari u kutije

Selidba po sistemu ključ u ruke podrazumeva i pakovanje svih vaših stvari u kutije. Kutije ne morate da obezbeđujete, jer će i one biti obezbeđene sa naše strane. Po dolasku na lokaciju naš tim pomoćnih radnika započinje sa pripremom kutija, a ubrzo kreće i pakovanje stvari. Sve stvari kao što su garderoba, obuća, pokućstvo, escajg, posuđe, knjige, mali kućni uređaji kao i sve druge stvari se pažljivo pakuju, kutij po kutija, a kutije se propisno označavaju kako bi se u svakom momentu moglo znati u kojoj se kutiji nalaze koje stvari i odakle su izvađene i spakovane, a sve to sa ciljem kako bi se posle te iste stvari mogle vratiti na svoje mesto, na svoju policu, u svoju fioku, regal, ormar…

Za potrebe vaše selidbe, firma BEOPREVOZ nudi i servis BESPLATNE procene selidbe, bez obzira da li želite selidbu po sistemu ključ u ruke ili ne. Čak i ako vam je potreban samo prevoz, ili prevoz i pomoć oko utovara i istovara, BEOPREVOZ vam može pomoći i rado će izvršiti BESPLATNU procenu. Za procenu je neophodno da popunite online formular sa ove stranice i unesete sve relevantne podatke.