Prevoz nameštaja

Prevoz nameštaja, bele tehnike i drugih kućnih stvari prilikom selidbe, ili odnošenja stvari u skladište zarad adaptacije poslovnog prostora ili renoviranja stana su specijalizacija firme “BEOPREVOZ”.

Kompanija “BEOPREVOZ” raspolaže iskusnim timom pakera, montažera i agenata širom Srbije, ali i u inostranstvu. Bez obzira da li je namestaj neophodno preseliti sa jednog kraja grada u drugi, ili se pak selite u potpuno drugi grad u Srbiji ili inostranstvu, “BEOPREVOZ” vam može pružiti kompletnu uslugu i to po principu ključ u ruke.

Sistem ključ u ruke omogućiće svim našim klijentima da bez puno stresa i muke obave prevoz nameštaja kao i selidbu mnogobrojnih drugih stvari.

Da bi se obavio prevoz nameštaja ponekad je neophodno izvršiti demontažu istog, kako bi se delovi mogli spakovati u adekvatne kutije, iz prostog razloga da ne bi došlo do oštećenja nameštaja ili zidova objekata u koji se useljavata ili objekta iz kojeg se iseljavate. Ovo je naročito bitno ako je reč o skupocenom nameštaju, uređajima, beloj tehnici, ili drugim stvarima koje se sele.

Izračunajte cenu transporta

    Upišite tačan rezultat - ovo je neophodno radi zaštite od spama