Kamionski prevoz stvari – Beograd i okolina

Kada dođe do toga da je potrebno organizovati selidbu stana, kuće, firme, banke ili bilo koje druge organizacije,  jedna od stvari koja uvek najteže pada je pakovanje stvari i nameštaja. Pakovanje pokućstva i kancelarijske opreme ponekad se može toliko odužiti da se može činiti kao da pakovanju nema kraja.

Angažovanje firme za kamionski prevoz-Beograd

Angažovanjem firme za kamionski prevoz “BEOPREVOZ” nećete morati da se bavite, pa čak ni da razmišljate o pakovanju stvari i nameštaja. Ukoliko je potrebno, a za potrebe Vaše selidbe možemo demontirati sve kabaste stvari i upakovati ih u prikladne obeležene kutije, tako da uvek možete znati gde se koje stvari nalaze. Naravno, sav nameštaj koji demontiramo nakon dolaska kamiona na destinaciju, istovara stvari i nameštaja, montiracemo sve stvari i vratiti ih u prevashodno stanje, tako da ćete svoj nameštaj moći odmah da stavite u funkciju. Demontaza stvari pre transporta veoma je korisna kada je reč o bezbednom utovaru, istovaru, iznošenju i unošenju stvari. Na taj način smanjuje se rizik od oštećenja zidova, štokova, vrata pa i samih stvari koje se sele. Pored toga, demontaža stvari igra bitnu ulogu kada je rec o ustedi prostora u kamionu, tako da se velike količine namestaja i stvari mogu preseliti u što manjem broju tura (naročito kada je reč o velikim selidbama).

Selidbe teških i kabastih stvari kamionskim prevozom

Ako imate teške predmete, poput klavira kasa ili sefova, za koje niste sigurni kako bi se mogle transportovati, utovariti, istovariti ili izneti iz starog i uneti u novi prostor, nemojte očajavati. Budite uvereni da “BEOPREVOZ”, firma sa 12 godina iskustva u oblasti selidbi i kamionskog prevoza i transporta može rešiti ovaj naizgled nerešiv problem.

Izračunajte cenu selidbe

    Upišite tačan rezultat - ovo je neophodno radi zaštite od spama